Alege dimensiunile corecte

Pentru ca va cumparati ochelarii online si nu exista sansa de a-i proba ca in oricare alt magazin, noi vrem sa va oferim toate conditiile posibile achizitionarii unor ochelari buni care sa vi se potriveasca in totalitate. Pentru o alegere cat mai buna, va rugam sa va familiarizati cu notiunile mai jos prezentate.

Cum sa ne alegem rama potrivita


Diametrul lentilelor: masurarea se face pe suprafata lentilei, pe diagonala.

Podul nasului: aceasta este zona dintre lentile pozitionata chiar desupra nasului dvs.

Lungimea bratului: exista trei masuri de brat care pot fi considerate standard: 135mm, 140mm si 145mm.

Lungimea ramei: lungimea ramei propriu-zise (este bine de stiut pentru a compara cu ochelarii pe care ii aveti in prezent)

Inaltimea lentilei: marimea lentilei de la rama pana unde se termina lentila(de sus in jos).


Daca deja aveti o pereche de ochelari de care sunteti multumit/a, procesul alegerii va fi unul foarte simplu. Va puteti alege un stil similar sau total diferit daca va doriti. Verificand marimea ramei dvs. cu cea a ochelarilor prezenti in catalogul nostru veti putea alege cu usurinta o pereche de ochelari care sa va vina foarte bine. Luati aminte ca aceste marimi nu trebuie sa fie identice, doar similare. Unul sau doi milimetri nu va vor influenta look-ul.


Arunca o privire in interiorul bratului de ochelari. Vei gasi niste cifre precum 48 [] 17 135, des intalnite si sub forma 48 [] 17. De asemenea aceste marimi pot fi gasite si in zona nasului, pe rama propriu-zisa, insa cel mai des pe brat. Aceste cifre reprezinta diametrul lentilelor, zona deasupra nasului si marimea bratului. Marimea ramei propriu-zisa si a lentilei sunt niste marimi extra asupra carora va recomandam sa aveti atentie pentru ca ele nu apar nicaieri pe ochelari.


In interiorul bratului este posibil sa mai gasiti coduri sau alte cifre. Acestea sunt coduri de manufactura pentru stilurile ochelarilor si pentru culori. Nu trebuie sa le acordati o importanta foarte mare.


Indicatiile de mai sus va spun ca diametrul lentilelor este de 48 de mm, podul deasupra nasului este de 17mm, iar lungimea bratului este de 135mm.

Comparati aceste marimi cu cele ale ochelarilor prezenti pe site-ul nostru si va veti gasi cu siguranta niste ochelari care sa vi se potriveasca!

Reteaua de magazine online lovernet