Contract

CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANTA


I.  COMERCIANT:


S.C. LENTILECONTACT RO EXPERT   SRL
Reg com: J40/7996/2008 ,
CUI: RO23836901
Capital social: 200 RON
Sediul social: str. General Nicolae Dona, nr. 15, Bucuresti, Sector.1,
Tel/Fax: +4021- 310 6336, Mobil: 078 845.49.47
office@ochelarisoare.ro, www.ochelarisoare.ro  
BANCA TRANSILVANIA   - Sucursala Unirii- Agentia Vitan     
IBN ROL: RO58 BTRL 0430 1202 J079 63xx
Denumit pe parcursul acestui contract  Ochelarisoare.ro

II. CONSUMATOR

- conform comanda
Denumit pe parcursul acestui contract Consumator

III. OBIECTUL CONTRACTULUI - PRODUSE

- conform comanda

IV. LIVRARE PRODUSELOR

- conform comanda

V. OBLIGATIILE  OCHELARISOARE.RO

1.Sa comercializeze  produse originale, de la producatori recunoscuti si pentru care poseda documente de provenienta impuse de legislatia romaneasca.
2. Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului .
3. Sa livreze produsele comandate de Consumator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea telefonica a comenzii;
4. Sa returneze sumele platite de Consumator in situatia denuntarii unilaterale de catre acesta a contractului;
5. Sa  informeze Consumatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial.
6. In situatia in care Consumatorul denunta contractul in baza prevederilor art.V pct.3, renuntand la comanda sa, Ochelarisoare.ro se obliga sa nu mai livreze produsele .

VI. OBLIGATIILE CONSUMATORULUI

1. Responsabilitatea privind necesitatea si corectitudinea produselor comandate revine Consumatorului.
2. Consumatorul cunoaste produsele comandate si  modul de utilizare a acestora .
3. Consumatorul recunoaste ca a luat la cunostinta de obligativitatile prevazute la art. VI, punctele 1 si 2  si  prin lansarea comenzii acesta semneaza contractul de comercializare a produselor la distanta.
4. Se obliga sa plateasca valoarea contractului (valoare produse si valoare livrare) la primirea produselor.

VII. DREPTUL DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRATULUI

1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor , fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv
2. Pentru acceptarea returnării  produsele si ambalajele acestora trebuie să fie intacte, perfect vandabile, fara deteriorari sau modificari ale starii in care au fost livrate initial
3. Apeland la dreptul de denuntare unilaterala a contractului Consumatorul va trebui sa plateasca valoarea returnarii produselor.
4. Ochelarisoare.ro  va rambursa sumele platite de consumator pentru livrarea produselor fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.
5. Nu intra sub incidenta prevederilor  art VII, punctele 1-4 produsele LA COMANDA - ochelarii marca Oakley si Rudy Project - care sunt comenzi speciale si personalizate la cerinta consumatorului.
 

VIII. COMENZILE SPECIALE PERSONALIZATE

1. Comenzile de produse speciale, personalizate - ochelarii marca Oakley si Rudy Project - sunt considerate COMENZI SPECIALE.
2. Comenzile speciale se pot livra, de regula,  intr-un termen de 30 de zile lucratoare. In situatia in care nu se poate respecta acest termen OCHELARISOARE.RO  se obliga sa informeze consumatorul in timp util.
2. Pentru comenzile speciale consumatorul este de acord sa plateasca un avans de 50% din valoarea comenzii pe baza facturii emise de OCHELARISOARE.RO

IX. DURATA CONTRACT

1  Prezentul contract intra in vigoare in momentul confirmarii de catre Ochelarisoare.ro  a comenzii lansate de Consumator.
2. Confirmarea comenzii de catre Ochelarisoare.ro  se va face telefonic  pe numarul de telefon furnizat de catre Consumator.
 

X. RASPUNDEREA

1. Ochelarisoare.ro  nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice paguba aparuta prin folosirea in orice fel a produselor cumparate . Ochelarisoare.ro  nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele cumparate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.
2. Produsele livrate de Ochelarisoare.ro sunt in ambalajul original, sigilate. De aceea, Ochelarisoare.ro  nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau probleme in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse
 

XI. PREVEDERI FINALE

1. Contractul are la baza prevederilor Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008
2. Acest contract a fost intocmit in baza comenzii Consumatorului.

 

Reteaua de magazine online lovernet