Despre noiLENTILECONTACT RO EXPERT SRL este o companie specializata in comercializarea OCHELARILOR DE SOARE, lentilelor de contact, accesoriilor si a solutiilor de curatare si intretinere ale lentilelor de contact .


Prin intermediul magazinului ONLINE - www.ochelarisoare.ro - compania LENTILECONTACT RO EXPERT vinde ochelari de soare ORIGINALI de la cei mai mari producatori precum Alviero Martini, Just Cavali, Guess, Miss Sixty, Police, Mont Blanc.


Astfel, orice persoana interesata de ochelari de soare apartinand brandurilor mai sus aminitite poate achizitiona ONLINE ochelarii de soare originali, comandandu-i direct in magazinul nostru online - www.ochelarisoare.ro - sau prin comenzi TELEFONICE . De asemenea, livrarea comenzilor de ochelari de soare se va face GRATUIT in Bucuresti prin curierat rapid sau IN TOATA TARA prin Mesageria Postei Romane. Evident, pentru persoanele din tara (mai putin Bucuresti) pentru care timpul de livrare se doreste a fi foarte scurt le putem livra comenzile in regim de urgenta, prin curierat rapid, cu taxele aferente de transport.


Dorind sa oferim servicii de calitate , am perfectat si incheiat contracte cu principalii furnizori de ochelari de soare, firme specializate de curierat pentru livrarea rapida si in siguranta a comenzilor de ochelari de soare si cu mesageria Postei Romane. De asemenea, s-a creat infrastructura comunicationala cu furnizorii de servicii, s-au stabilit procedurile de lucru si s-a pregatit personalul pentru deservirea magazinului online.


Constienti de faptul ca inca se manifesta retineri in efectuarea platilor online prin carte de credit am optat momentan pentru varianta platilor la livrare in sistem ramburs, incercand prin aceasta sa va oferim maximul de incredere intr-un magazin ONLINE.


Cu alte cuvinte, s-au luat toate masurile necesare ca dumneavoastra sa puteti sa va gasiti ochelarii de soare doriti, sa ii comandati simplu si comod si sa ii primiti la domiciliu / la adresa indicata de livrare in cel mai scurt timp si in siguranta.


Suntem convinsi ca venim in intampinarea dorintelor si necesitatilor dumneavoastra si ca vom reusi sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.Emil Muthu

Managing Partner

management@ochelarisoare.ro


Reteaua de magazine online lovernet