Ochelarii si forma fetei


Cum sa ne alegem o rama de ochelari

care sa se potriveasca tipului nostru de fata


Nu exista reguli batute in cuie dupa care sa te ghidezi atunci cand vrei sa iti alegi o pereche de ochelari, insa forma fetei noastre este un aspect pe care cu totii il luam in considerare, astfel ca:
 

Fata patrata

Fata ta este atat de lunga cat si de lata, ai o frunte pronuntata iar linia maxilarului este patrata.

Iata cateva nume de celebritati care au acelasi format al fetei ca si tine: Elton John, Demi Moore si Sandra Bullok.

Ochelarii potriviti formei fetei tale ar fi cei rotunzi sau ovali, trebuie sa eviti ramele patrate sau unghiulare.


 

Fata ovala

Lungimea fetei tale este aproape cat o latime si jumatate a fetei. Fata ta este foarte bine si frumos echilibrata, cu pometi proeminenti si forma maxilarului curbata. Fruntea ta este putin mai lata decat maxilarul.

Iata cateva nume de celebritati care au acelasi format al fetei ca si tine: Julia Roberts.

Esti o persoana norocoasa pentru ca acestui tip de fata i se potrivesc majoritatea formelor de ochelari. Trebuie sa fii atent/a doar la marimea lor in raport cu fata ta.

 

Fata rotunda

Fata ta este pe cat de lunga pe atat de lata, nu este foarte mare iar fruntea este lata. Ai obraji plini iar linia maxilarului este rotunda.

Iata cateva nume de celebritati care au acelasi format al fetei ca si tine: Cameron Diaz.

Alege ochelarii cu lentile late mai degraba decat cele in forma patrata. Ramele care prezinta diverse decoratii acolo unde bratul se imbina cu rama propriu-zisa sunt cele care te prind cel mai bine. Evita pe cat de mult posibil ramele rotunde care nu fac altceva decat sa iti faca fata sa para si mai rotunda.

 

Fata ascutita

Fata ta este ascutia pe linia maxilarului, ai o barbie si o gura mica, iar obrajii si fruntea sunt mai late.

Iata cateva nume de celebritati care au acelasi format al fetei ca si tine: Jennifer Aniston.

Potrivit formei fetei tale ti-ai putea alege o rama mai subtire, rotunda sau patrata, dar ai grija ca ea sa nu fie mai lata sus. Acest aspect iti va scoate in evidenta forma fetei mai degraba decat sa iti imbunatateasca look-ul.

 

Fata lunguiata

Fata ta este mai lunga decat lata, are pometii ridicati si o frunte proeminenta.

Formei fetei tale ii sunt recomandate rame si stiluri mai groase. Ramele mari, groase si patrate iti pot oferi echilibru trasaturilor fetei. Evita pe cat de mult posibil ramele mici, subtiri si subtile.

 
 

Daca deja esti posesorul unor ochelari si esti multumit de potrivirea lor cu tipul fetei tale, atunci pur si simplu ar trebui sa iti alegi ceva asemanator.

Reteaua de magazine online lovernet